Followers:

Wednesday, February 19, 2014

FAMILY OUTING

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
ALHAMDULILLAH
ALLAHUMMA SOLI 'ALA MUHAMMAD
ASSALAMUALAIKUM WBT..




Saper-saper yang kaki korea tahu la pe benda nie? kalau tak tahu jugak, bukan kaki korea laa..saya yang bukan kaki korea nie pun tahu..huhu

FAMILY OUTING nie program reality shows korea..dimana para selebriti korea yang terlibat dalam menjayakan program nie. Diorang tiap-tiap minggu akan g mana-mana kampung dan pilih satu family untuk jaga rumah diorang dan buat kije-kije kampung yang disuruh oleh pakcik dan makcik yang rumahnya diorang suruh puak nie jaga. Situlah diorang panggil FAMILY OUTING kalau korang nk tahu ..ia dak??..

Ingat dulu time belajar kat U, majoriti kawan-kawan duk tengok benda nie. Katanya best, bolehlaa nk wat ilang stress .. Tapi waktu tue saya tak terkutik langsung nak tengok FAMILY OUTING nie..saya dengar jer kawan-kawan dan rakan serumah saya duk gelak-gelak bile tengok benda nie..saya buat tak layan jelah..saya macam tuelah..

Tapi..tetiba satu hari tu, saya ter'download' la ianya episod 1 dan try tengok...owesomee jugak laa...buleh la wat layan nak ilang serabut kat tempat kojor (tapi ingat jangan leka dahlaa ea)..saya layan gitu-gitu jelah..santai-santai, suke-suke..

Sekarang baru saya tahu betul laa kata diorang, FAMILY OUTING nie kelakar..lucu..sempoi...

p/s:dulu tak nak tengok.sekarang baru tengok..org dh tak tengok dah..huhu

Bawah nie link untuk sapa-sapa yang nak dunload dan tengok secara on9 pun buleh:
http://www.dailymotion.com/user/kezokezokezo/7


Post a Comment
"Bila hati berbicara,tangan melakar maknanya..."
"Membuai bicara mencari makna cinta hakiki..."