Followers:

Wednesday, August 4, 2010

..HAPPY KONVOKESYEN..

TAHNIAH SEMUA!!!!!!!!!!!!




BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM..
ALHAMDULILLAH..

ALLAHUMMA SOLLI 'ALA MUHAMMAD..


ASSALAMUALAIKUM wbt..

Firstly...saya nak ucapkan TAHNIAH!! kepada para graduan yang berjaya memiliki segulung ijazah setelah bertungkus lumus berusaha akhirnya usaha itu tidak sia-sia..pasti anda semua tahu kan sekarang nie musim konvokesyen..kat UM nie pun dah start konvo dah,berpusu-pusu mahasiswa/mahasiswi datang bersama mak ayah dan family masing-masing untuk konvokesyen...Terasa di jiwa saya nak konvo cepat-cepat bile tengok diorang..hehe..tapi insyaallah 2 tahun lagi saya grade la....korang pun saya rasa mesti teringin sangat2 nak konvo cepat2 kan..best woo tengok diorang pakai baju konvo tue,rasa bangga dalam diri sekejap bila pakai baju khas untuk konvo tue..yang pasti mak ayah akan tersenyum panjang lebar nanti bila hari majlis konvokesyen kita..bangga mereka punyai anak yang berjaya ke menara ganding...

Bila sebut pasal konvokesyen nie terus semangat saya naik mendadak untuk bermatian memperjuangkan diri kearah mercu kejayaan..kata orang,"usaha itu tangga kejayaan"...Insyaallah..Tapi kan..selalu terfikir dek otak ligat saya nie,bleh ke tak saya pegang segulung ijazah nanti 2 tahun akan datang,,saya harap rezeki itu milik saya..korang pun saya doakan semoga berjaya kelak..INSYAALLAH....oklah...kita bertemu lagi di lain tinta..

wassalam...

"Tiada kejayaan tanpa usaha...dengan berusaha kejayaan itu milik kita.."
Post a Comment
"Bila hati berbicara,tangan melakar maknanya..."
"Membuai bicara mencari makna cinta hakiki..."